Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Burak Elmas Fatih Terim / Futbol Burak Elmas Tan Son Dakika Aciklamasi Hem Galatasaray A Hem Fatih Terim E Saygisizlik : Fatih terim birçok konuda yalnız bırakıldı, mutsuz olduğu aşikar.

Burak Elmas Fatih Terim / Futbol Burak Elmas Tan Son Dakika Aciklamasi Hem Galatasaray A Hem Fatih Terim E Saygisizlik : Fatih terim birçok konuda yalnız bırakıldı, mutsuz olduğu aşikar.. Ankara sanayi odası meclis salonu'ndaki etkinlikte projelerini anlatan burak elmas, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, biz fatih terim ile seçimden önce görüşmeyeceğiz. Hedef ve projelerden de bahseden galatasaray başkan adayı burak elmas, 100 günlük bir hedefimiz var. Galatasaray'da başkanlığa adaylığını koyan burak elmas fatih terim hakkında 'yalnız bırakıldı mutsuz' açıklamalarında bulundu. Burak elmas, futbol takımı teknik direktörlüğü ile ilgili fatih terim ile çalışmak istediğini ancak tecrübeli çalıştırıcı ile henüz bir görüşme gerçekleştirmediğini söyledi. Galatasaray spor kulübü başkanlığı için aday olan yiğit şardan'ın herkes fatih terim ile çalışacağını söylüyor ama acaba terim onlarla çalışacak mı? sözlerine de cevap veren burak elmas.

Elmas, ''özellikle federasyon ve kurulları içerisinde, fatih terim'e karşı ciddi bir operasyon yapılıyor. Fatih terim birçok hususta yalnız bırakıldı, mutsuz olduğu aşikar. Yazıyorlar sosyal medyada fatih terim büyüktür galatasaray. Galatasaray'ın favori başkan adayı burak elmas, sabah spor'a konuştu. + galatasaray kulübü başkan adayı burak elmas, teknik direktör fatih terim ile ilgili başkan mustafa cengiz'in açıklamalarına yönelik sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Futbol Galatasaray Baskan Adayi Burak Elmas Mustafa Cengiz In Sozleri Sonrasi Fatih Terim Aciklamasi
Futbol Galatasaray Baskan Adayi Burak Elmas Mustafa Cengiz In Sozleri Sonrasi Fatih Terim Aciklamasi from img-s-msn-com.akamaized.net
Galatasaray başkan adayı burak elmas, mayıs ayında yapılacak olan başkanlık seçimi öncesi açıklamalarda bulundu. Yerli oyuncu teşvik sistemi açıklandı. Burak elmas, futbol takımı teknik direktörlüğü ile ilgili fatih terim ile çalışmak istediğini ancak tecrübeli çalıştırıcı ile henüz bir görüşme gerçekleştirmediğini söyledi. Elmas, teknik direktör konusunda ilk tercihinin fatih terim olduğunu söyledi. Dört sene süren rüya gibi zamanlar. Başkan seçilmesi halinde fatih terim'e teklif götürmeyi planladıklarını belirten burak elmas, transfer konusunda da somut adımlar attıklarını belirtti. Galatasaray kulübü başkan adaylarından burak elmas, tivibu spor'a konuştu. Fatih terim'e nasıl diyoruz 'şimdi dükkanın sahibi.' arda da dükkânın sahibi.

Fatih terim birçok hususta yalnız bırakıldı, mutsuz olduğu aşikar.

Fatih terim birçok konuda yalnız bırakıldı. 19 haziran tarihinde gerçekleştirilecek seçimde galatasaray'ın başkan adayı olan burak elmas önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray başkan adayı burak elmas, mayıs ayında yapılacak olan başkanlık seçimi öncesi açıklamalarda bulundu. Fatih terim birçok konuda yalnız bırakıldı, mutsuz olduğu aşikar. Başkan seçildiği anda teknik direktör adayım net fatih terim diyen elmas, ama etik olarak hoca ile henüz görüşmedim. Galatasaray başkan adayı burak elmas, mayıs ayında yapılacak olan başkanlık seçimi öncesi demirören fatih terim birçok konuda yalnız bırakıldı, mutsuz olduğu aşikar. 19 haziran'daki seçimde galatasaray'ın başkan adayı olan burak elmas önemli açıklamalarda bulundu. Öncelikle sayın burak elmas'a söyleşi teklifimizi kabul ettiği için teşekkür ederiz. Elmas, teknik direktör konusunda ilk tercihinin fatih terim olduğunu söyledi. Fatih terim birçok hususta yalnız bırakıldı, mutsuz olduğu aşikar. Galatasaray spor kulübü başkanlığı için aday olan yiğit şardan'ın herkes fatih terim ile çalışacağını söylüyor ama acaba terim onlarla çalışacak mı? sözlerine de cevap veren burak elmas. Amaç ve projelerden de bahseden galatasaray lider adayı burak elmas, 100 günlük bir gayemiz var. Fatih terim ile şu dönemde devam edilmesi gerektiğini söyledik ama kabul edilmedi.

Galatasaray başkan adayı burak elmas, doğru bir yönetimle güzel bir şekilde gerekli ortam sağlanırsa, fatih hoca çok büyük bir fark yaratır. Hedef ve projelerden de bahseden galatasaray başkan adayı burak elmas, 100 günlük bir hedefimiz var. Galatasaray kulübü başkan adaylarından burak elmas, tivibu spor'a konuştu. Fatih terim ile şu dönemde devam edilmesi gerektiğini söyledik ama kabul edilmedi. Dört sene süren rüya gibi zamanlar.

Son Dakika Burak Elmas Teknik Direktor Adayim Net Fatih Terim Galatasaray Spor Haberleri
Son Dakika Burak Elmas Teknik Direktor Adayim Net Fatih Terim Galatasaray Spor Haberleri from i2.milimaj.com
+ galatasaray kulübü başkan adayı burak elmas, teknik direktör fatih terim ile ilgili başkan mustafa cengiz'in açıklamalarına yönelik sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Fatih terim birçok konuda yalnız bırakıldı, mutsuz olduğu aşikar. Başkan seçilmesi halinde fatih terim'e teklif götürmeyi planladıklarını belirten burak elmas, transfer konusunda da somut adımlar attıklarını belirtti. Galatasaray'ın favori başkan adayı burak elmas, sabah spor'a konuştu. Fatih terim birçok konuda yalnız bırakıldı, mutsuz olduğu aşikar. 19 haziran tarihinde gerçekleştirilecek seçimde galatasaray'ın başkan adayı olan burak elmas önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray kulübü başkan adaylarından burak elmas, tivibu spor'a konuştu. Amaç ve projelerden de bahseden galatasaray lider adayı burak elmas, 100 günlük bir gayemiz var.

Fatih terim birçok konuda yalnız bırakıldı, mutsuz olduğu aşikar.

Elmas, ''özellikle federasyon ve kurulları içerisinde, fatih terim'e karşı ciddi bir operasyon yapılıyor. Gönlümden geçen ilk isim fatih terim ifadelerini kullandı. Fatih terim birçok konuda yalnız bırakıldı, mutsuz olduğu aşikar. Fatih terim birçok konuda yalnız bırakıldı. 19 haziran'daki seçimde galatasaray'ın başkan adayı olan burak elmas önemli açıklamalarda bulundu. Başkan seçilmesi halinde fatih terim'e teklif götürmeyi planladıklarını belirten burak elmas, transfer konusunda da somut adımlar attıklarını belirtti. Elmas, teknik direktör konusunda ilk tercihinin fatih terim olduğunu söyledi. Galatasaray başkan adayı burak elmas, sözcü gazetesi'nden mesut yıldırım'a özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da başkanlığa adaylığını koyan burak elmas fatih terim hakkında 'yalnız bırakıldı mutsuz' açıklamalarında bulundu. Burak elmas, galatasaray gündemini değerlendirdi ve fatih terim konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Elmas, belhanda'nın ayrılışından muslera ile yapılan yeni sözleşmeye, mevcut başkan mustafa cengiz'den, fatih terim'e dair yorumlarını aktardı. İşte burak elmas'ın galatasaray yönetim kuruluna yaptığı çağrı fatih terim'in rehberliğinde çalışılması en doğru ve güvenilir yol olacaktır. Galatasaray başkan adayı burak elmas, mayıs ayında yapılacak olan başkanlık seçimi öncesi demirören fatih terim birçok konuda yalnız bırakıldı, mutsuz olduğu aşikar.

Galatasaray başkan adayı burak elmas, sözcü gazetesi'nden mesut yıldırım'a özel açıklamalarda bulundu. Yazıyorlar sosyal medyada fatih terim büyüktür galatasaray. Burak elmas, daha önce yönetim kuruluna gönderdiği dilekçede futbolda yeni sezon yapılanmasının, sözleşmesi 31 mayıs'ta sona erecek teknik direktör fatih terim idaresinde yapılmasını talep etmişti. Fatih terim birçok konuda yalnız bırakıldı, mutsuz olduğu aşikar. Gönlümden geçen ilk isim fatih terim ifadelerini kullandı.

3yutiur1srxttm
3yutiur1srxttm from iaftm.tmgrup.com.tr
Galatasaray başkan adaylarından burak elmas dışında iddialı diğer iki aday eşref hamamcıoğlu ile yiğit şardan'ın fatih terim'i istememesi dikkat çekiyor. Galatasaray başkan adayı burak elmas, mayıs ayında yapılacak olan başkanlık seçimi öncesi açıklamalarda bulundu. Galatasaray kulübü başkan adaylarından burak elmas, tivibu spor'a konuştu. Fatih terim birçok konuda yalnız bırakıldı. Öncelikle sayın burak elmas'a söyleşi teklifimizi kabul ettiği için teşekkür ederiz. Fatih terim birçok konuda yalnız bırakıldı, mutsuz olduğu aşikar. Fatih terim ile şu dönemde devam edilmesi gerektiğini söyledik ama kabul edilmedi. Burak elmas, galatasaray gündemini değerlendirdi ve fatih terim konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray kulübü başkan adaylarından burak elmas, tivibu spor'a konuştu.

Yerli oyuncu teşvik sistemi açıklandı. Galatasaray başkan adayı burak elmas, mayıs ayında yapılacak olan başkanlık seçimi öncesi demirören fatih terim birçok konuda yalnız bırakıldı, mutsuz olduğu aşikar. Galatasaray başkan adayı burak elmas, sözcü gazetesi'nden mesut yıldırım'a özel açıklamalarda bulundu. 19 haziran'daki seçimde galatasaray'ın başkan adayı olan burak elmas önemli açıklamalarda bulundu. Başkan seçildiği anda teknik direktör adayım net fatih terim diyen elmas, ama etik olarak hoca ile henüz görüşmedim. İşte burak elmas'ın sorularımıza verdiği yanıtlar Elmas, belhanda'nın ayrılışından muslera ile yapılan yeni sözleşmeye, mevcut başkan mustafa cengiz'den, fatih terim'e dair yorumlarını aktardı. Galatasaray'ın başkan adaylarından burak elmas önemli açıklamalar yaptı. Galatasaray başkan adayı burak elmas, mayıs ayında yapılacak olan başkanlık seçimi öncesi açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da başkanlığa adaylığını koyan burak elmas fatih terim hakkında 'yalnız bırakıldı mutsuz' açıklamalarında bulundu. Fatih terim ile şu dönemde devam edilmesi gerektiğini söyledik ama kabul edilmedi. Fatih terim'e nasıl diyoruz 'şimdi dükkanın sahibi.' arda da dükkânın sahibi. Başkan seçilmesi halinde fatih terim'e teklif götürmeyi planladıklarını belirten burak elmas, transfer konusunda da somut adımlar attıklarını belirtti.

Dört sene süren rüya gibi zamanlar burak elmas. Burak elmas, daha önce yönetim kuruluna gönderdiği dilekçede futbolda yeni sezon yapılanmasının, sözleşmesi 31 mayıs'ta sona erecek teknik direktör fatih terim idaresinde yapılmasını talep etmişti.